Луната e в знак Риби от 07:33ч на 29 март до 12:32ч на

...
Луната e в знак Риби от 07:33ч на 29 март до 12:32ч на
Коментари Харесай

За да може денят да мине добре, поддържайте състояние на лека радост

Луната e в знак Риби от 07:33ч на 29 март до 12:32ч на 31 март

През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. Луната в този знак основава сантиментална конфигурация. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Лунната сила прави хората прочувствено нестабилни и елементарно податливи на непознати внушения и въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. 

Уязвими са краката, изключително стъпалата и пръстите.  Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Лунен календар: продължава 27 лунен ден от 06:18ч на 29 март до 06:44ч 30 март

За да може денят да мине добре, поддържайте положение на лека наслада. Не се натоварвайте с ненужни терзания. Бъди другарски настроени и оптимистични. В това положение е добре да анализирате дейностите си, да се отървете от илюзиите, да решите вътрешните въпроси.

Днес всички нововъведения и амбициозни проекти елементарно се реализират. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи.

В този лунен ден добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Хубав ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате опция да погледнете по нов метод старите проблеми. Можете умерено да посетите данъчната ревизия и държавна администрация. Навсякъде ще имате " зелена светлина ". Днес не се занимавайте с битова работа и домашни отговорности, можете умерено да ги прескочите. 

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и да не изяснявайте връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание. Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. За тези, които съществено се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „ Аз ”, да получат интуитивно просветление и да притеглят към живота си нужната обстановка.

Болестите почнали в този момент не са рискови. Да се заобикалят кръвозагуби. Може да се обострят болести, свързани с кръвта. Коленете са уязвими и е добре в този момент да се лекуват. Лекарствата, в случай че е допустимо да се заобикалят. Всяка химия в този момент е противопоказна. Най-доброто лекуване в този ден е националната медицина и хомеопатията. Ако не е неотложно, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген. Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна, да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие. 

Подходящо е за подстрижка за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. 

Слънчев календар – 9 слънчев ден – Подходящо е да се стартират нови и съществени каузи. Не се опасявайте да поемете отговорности. Покупки – единствено най-необходимото, това, което ще ви би трябвало скоро. Дългосрочни покупки е добре да се заобикалят.Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа,  да се поддържа непрекъснато пламнал пламък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР